Intenzív időszakot zárt a Bécsi Tőzsdén jegyzett ingatlankezelő

Ferrero, Avon, Cemex, Duna Aszfalt – ők a CA Immo bérlői.

Közel 15 000 négyzetméteren írt alá irodai bérleti tranzakciós szerződéseket a CA Immo, köztük hosszabbítások, bővülések és új bérlőkkel való megállapodások.

Intenzív időszakot zárt a CA Immo bérbeadási csapata; összesen közel 15 ezer négyzetméterre írtak alá irodai bérleti szerződéseket. Ez nagyságrendileg a magyarországi CA Immo irodaállomány 12 százalékát fedi le. A tranzakciók 5 CA Immo irodaházat érintenek: a Canada Square, Capital Square, IP West, R70 Office Complex, illetve Viziváros Office Center épületeket.

Az ismertebb bérlők között találhatjuk a Ferrero Magyarország Kereskedelmi Kft., az AVON-t, a mélyépítő Duna Aszfalt Kft.-t, valamint a magyar piac egyik legnagyobb cementgyártóját, a Cemex Hungáriát, továbbá a BlackBelt Technology-t, aki nemzetközi ügyfeleket kiszolgáló nearshore IT szolgáltatóközpontot nyit új irodájában.

Az üzletkötéseknél a BlackBelt Technology, a Chiltern és a Horváth és Gőz Ügyvédi Iroda új szerződéseinél az Eston, ügynökség vett részt. A Falvus Kft., a Cordon Electronics Kft., a Duna Aszfalt Kft új bérlői megállapodásainál a Cushman&Wakefield segítette a bérbeadó munkáját.