Indul a V17 irodaház fejlesztése a Váci úton

A 12.700 négyzetméternyi területnek közel 70 százalékát már kiadták. Átadása 2016 nyarán várható.

A V17 a Váci út elején, a Lehel téri metrónál, világszínvonalú műszaki felszereltséggel rendelkező, költséghatékony és környezettudatos irodákat kínál. A ház impozáns, 18 méter magas átriumos lobbytere és kör alakú impozáns recepciója reprezentatív környezetet nyújt egy cégközpontnak, a dolgozóknak pedig barátságos légkört és hatékony irodákat.

 

V17A high-tech megjelenésű hétemeletes „A” kategóriás V17 földszintjén kávézó, étterem és egy üzlethelyiség van, a mélygarázsában 209 gépkocsi parkolhat. A -1. szinten 95 kerékpár befogadására alkalmas kerékpártároló lesz, zuhanyzókkal és öltözőkkel. A ház a BREEAM very good zöld minősítést célul tűzve épül. Az épület 900 négyzetméteres belső udvara új zöld felületet jelent a Váci út mentén, ami helye lehet a napi pihenésnek és egyben a irodaterületek természetes fényforrása is.

 

A V17 a vezető hazai ingatlanvállalkozás, a WING fejlesztésében valósul meg. A magyar, magántulajdonban álló cég olyan meghatározó épületek fejlesztője, mint például a Millenáris Irodaházak, a Corvinus Egyetem, az Allianz székház, a Hegyvidék Bevásárlóközpont és stratégia fontosságú projektek gazdája, mint a nemrég átadott GE központ az East Gate Business Parkban. A WING csoport leányvállalatai főszerepet vállalnak a V17 megvalósulásában, a tervező az Aspectus Architect, az üzemeltető a Strabag PFS, a fővállalkozó pedig a Fradi stadiont is építő Market Építő.