Egy hónap az átadásig, háromnegyedét már kiadták a Prologis fejlesztésnek

Négy bérleti megállapodást kötöttek a még épülő varsói SBU (Small Business Unit, kisvállalati egység) létesítményben a Prologis Park Wrocław III területén, Lengyelországban.

Prologis SBUA Schumacher Packaging, az egyik vezető európai csomagolási megoldások előállítója 2 400 négyzetméter területet bérel. 2 200 négyzetméter területet vett ki az Activ, a legnagyobb európai hajápolási termékeket gyártó és importáló európai vállalat, a Sharman Church ingatlanügynökség közreműködésével. A Max Fliz belsőépítészeti és lakberendezési specialista 1 600 négyzetméter területet bérel, és 776 négyzetméter területre írt alá bérleti szerződést a Getback adósságkezelő cég a Colliers közreműködésével.

 

Ezekkel a tranzakciókkal, és a korábbi Neuca és Metalcom bérbeadásokkal együtt a jelenleg még épülő létesítmény már 75%-ban előre ki van adva. A Neuca 5 500 négyzetmétert bérelt ki tíz évre, a Metalcom pedig 1 300 négyzetmétert.

 

„A kisvállalati egységekből álló létesítményünk a legrugalmasabban alakítható ipari ingatlan a Wrocław-i piacon. A legkisebb elérhető egység csupán 650 négyezetméter, ami ideális a régióban aktív jelenlegi vagy jövőbeli kisvállalkozók számára” – mondta Ewa Zawadzka, a Prologis lengyelországi földterületekért és fejlesztésekért felelős vezetője. „Az átadás előtt egy hónappal 75%-ban kiadott létesítmény sikere bizonyítja, hogy a Prologis hatékony megoldásokkal tud felelni a specifikus ügyféligényekre, például az ebben a régióban tapasztalható, kisebb egységek iránti magas keresletre.”

 

A Prologis Park Wrocław III jelenleg 130 000 négyzetméter területet kínál a Wrocław-i körgyűrű mentén a Graniczna úton, hét kilométerre Wrocław-tól, és 3,5 kilométerre a repülőtértől. Az új, 18 240 négyzetméteres létesítménnyel a park eléri a teljes kiépítettséget.  

 

A Prologis kezelt és birtokolt közép- és kelet-európai portfóliója 3,7 millió négyzetméter logisztikai és disztribúciós területet foglal magában.