Belvárosi irodát vásárolt az Appeninn

Az Appeninn Holding újabb, hosszú távú bérlővel rendelkező budapesti belvárosi ingatlant vásárolt, ezzel bővítve irodapiaci portfólióját. A társaság immár harmincötezer négyzetméter irodaház összterülettel rendelkezik Budapesten és vidéki nagyvárosokban.

Az Appeninn Nyrt. által megvásárolt, bemutatóterem és iroda funkciókat is egyesítő, 310 négyzetméteres Alkotmány utcai ingatlan hosszú távú bérlővel rendelkezik. Az épület bérlője az Indesit Magyarország, amelynek hazai és régiós bázisa, illetve központi kiállítóterme helyezkedik el az ingatlanban, az érvényben lévő bérleti szerződés pedig a következő években is biztos bevételt jelent az új tulajdonos számára.

 

“Az ingatlan lokációjának és a folyamatos bérlői szerződésnek nagy súlya volt pozitív döntésünkben. A jelenlegi kereskedelemi és iroda funkció adott bérlői igényhez alakítására minden lehetőség adott most és a jövőben is. Az ingatlan adottságai – elhelyezkedése, megközelíthetősége, mérete, funkciójának átalakíthatósága – miatt így a későbbiekben is értékálló befektetést garantál számunkra”- mondta el Székely Gábor, az Appeninn Nyrt. igazgatótanácsának elnöke. Az ingatlan megvásárlásához a Magyarországi Volksbank Zrt.-vel, a Sberbank Csoport tagjával kötött euró alap&uacut e;, hosszú távú finanszírozási megállapodást a cégcsoport.