Átadták a Váci Greens irodakomplexum első épületét

Átadták a Váci Greens irodakomplexum „A” épületét, mely összesen közel 15.700 négyzetméternyi irodaterületet kínál 6 szinten.

A Váci Greens a 2010-2013-as időszak egyik legnagyobb budapesti ingatlan-beruházása. A fejlesztést az Atenor Group közvetlenül saját forrásból finanszírozza.  Az irodakomplexum a budapesti irodafejlesztések közül elsőként nyerte el a BREEAM „Excellent” minősítést 2011-ben. A Váci Greens minden szintje nagyméretű és hatékony irodakialakítást tesz lehetővé, világszínvonalú munkakörnyezettel, vonzó bérleti konstrukcióval és alacsony üzemeltetési költségekkel. Az újonnan megnyitott irodaház már két bérlővel írt alá bérleti szerződést. A Sykes ügyfélkapcsolati szolgáltató, a nyár folyamán költözik a Váci Greensbe, ahol egy teljes szintet, 2125 négyzetmétert bérel. Az Enterprise Group a magyar piac egyik vezető informatikai és infokommunikációs rendszerintegrátora az ősz folyamán érkezik a Váci út legújabb irodaházába, mintegy 1400 négyzetméternyi területet vesz igénybe. A Váci Greens vagyonkezelői tenderét a BNP Paribas Real Estate Hugary , míg az üzemeltetői tenderét a Honeywell nyerte el. Az épület földszintjén étterem szolgálja majd a bérlők kényelmét, melynek kialakítása az Art Concept segítségével megkezdődött.

 

 A Váci úti „irodafolyosó” még mindig a legkeresettebb terület a budapesti irodaingatlan piacon. Népszerűségének egyik oka a belváros közelsége, valamint a rendkívül versenyképes bérleti konstrukciók. Az „A” kategóriás  Váci Greens irodaház az M3-as metró  Forgách utcai és a Gyöngyösi utcai megállója között fekszik,  sétatávolságra a Duna Plaza bevásárlóközponttól. Az épület 6 irodai szinttel, és 3 szintes mélygarázzsal rendelkezik. A jó tömegközlekedés, és a közelben működő bevásárló és szolgáltató központok kényelmes munkakörnyezettel kecsegtetik a Váci Greens bérlőit.

 

Borbély Zoltán, az Atenor projektigazgatója elmondta: „Köszönhetően a XIII. kerülettel való kiváló együttműködésnek, a Váci Greens ergonómiáját folyamatosan az aktuális irodapiaci igényekre szabhattuk. Biztos vagyok benne, hogy egy rendkívül innovatív, a jövőben kifejezetten sikeres irodaház jelent meg ma a piacon, ahol a bérlők jól érzik majd magukat.”