A Solid Logistics terjeszkedik a Prologis Park Poznan II-ben

Az átfogó export és import logisztikai szolgáltatásokat nyújtó, a nemzeti és nemzetközi utakon a szállítás minden módját alkalmazó Solid Logistics több mint 6 000 négyzetméter modern raktárterületről kötött bérleti megállapodást a ProLogis Park Poznań II-ben. A vállalat egyidejűleg két, összesen 8 500 négyzetméter raktárterületről szóló bérleti szerződését is meghosszabbította a disztribúciós parkban.

A legutóbbi tranzakciót követően a Solid Logistics összesen 27 500 négyzetméter raktárterületet foglal el a poznań-i és gdańsk-i ProLogis disztribúciós központokban.

„Az üzletünk logisztikai oldalának hatékonysága a nyereségünk és ügyfeleink elégedettségének is a garanciája” – mondta Jarosław Dłużak, a Solid Logistics raktározási logisztikai igazgatója. „A ProLogis megbízható partner, amely bebizonyította, hogy lehetséges a hatékony együttműködés az ügyfelek és fejlesztők között.

„Számos bérleti megállapodást írtunk alá Poznań-ban, és általában növekvő igényeket látunk ebben a régióban” – mondta Dariusz Proniewicz, a ProLogis Lengyelország bérbeadási menedzsere. „A rendelkezésre álló limitált kínálat miatt a bérleti díjak emelkedésére számítunk rövid- és középtávon.”

A ProLogis Park Poznań II egy hét épületből álló, 120 000 négyzetméter modern raktár és irodaterületet magában foglaló stratégiai elhelyezkedésű ipari park.

A ProLogis portfóliója a poznań-i régióban két disztribúciós park 11 létesítményében összesen 164 000 négyzetméter ipari területet foglal magában. Mindkét park körülbelül 15 kilométerre nyugatra található a városközponttól, elhelyezkedésük révén gyors hozzáférést kínálnak nem csak a poznań-i régióhoz, hanem egész Lengyelországhoz és Nyugat-Európához is.

A ProLogis Park Poznań II további ügyfelei a Coca Cola, az HBC, a DHL, a DSV Solutions, a FlexLink Engineering, a FRESENIUS Medical Care, a Green Integrated Logistics, az IBP Conex, az Iron Mountain, az ITM – Baza Poznańska, a JAS FBG, a Lekkerland, a LIDL, a Magna Automotive, a NEUCA, a Philip Morris, a Rhenus Contract Logistics, a Rohlig Suus Logistics, a Schnellecke, a Sopro, az Univeg Logistics és a Wincanton.

A ProLogis több mint 2,1 millió négyzetméter területet magában foglaló portfoliójával (105 épület 25 disztribúciós parkban) a vezető raktárterület-szolgáltató Lengyelországban. A vállalat, az összes kínált terület alapján, 34%-os piaci részesedéssel rendelkezik a raktárterület fejlesztők piacán.*