A Rhenus ismét a ProLogist választotta

A bérleti megállapodás szerint a Rhenus Contract Logistics, egy átfogó logisztikai szolgáltatásokat nyújtó európai vállalat 17 200 négyzetmétert vesz bérbe a ProLogis Park Błonie területén. A tranzakció során a Colliers International ingatlanügynökség brókerként közreműködött.

A Rhenus Contract Logistics ismét a ProLogis mellett döntött, a Varsótól 25 kilométerre nyugatra, az E30-as út mellett található ProLogis Park Błonie területén bérel raktárterületet. A tranzakcióval a park egyes számú épülete elérte a teljes kihasználtságot. A Rhenus jelenleg 28 200 négyzetméter területet bérel a ProLogis Błonie-ban, Dąbrowa Górnicza-ban és Poznań-ban található parkjaiban.

„A vállalatunk fejlődése arra bátorított minket, hogy ismét a ProLogis-tól béreljünk raktárt – ezúttal a ProLogis Park Błonie területén” – mondta Sławomir Kossakowski, a Rhenus Contract Logistics igazgatótanácsának tagja. „A modern raktárterületet és a ProLogis kiváló minőségű szolgáltatásait értékeljük a legmagasabbra.”

„Egyre növekvő igényt tapasztalunk a varsói régió modern raktárterülete iránt” – mondta Bartosz Mierzwiak, a ProLogis lengyelországi képviselője. „A ProLogis egyike annak a kevés disztribúciós terület szolgáltatónak, aki azonnal rendelkezésre álló raktárterületet tud kínálni, főleg az ország fővárosának közvetlen közelében.”

„Örömmel képviseltük újra a Rhenus Contract Logistics-et az új raktárterület bérleti megállapodása során” – tette hozzá Tomasz Kasperowicz a Colliers International ipari és logisztikai részlegének vezető partnere. „Egyaránt köszönetet szeretnénk mondani a Rhenus-nak, amiért ránk bízták ezt a feladatot, és a ProLogis-nak, az együttműködő, professzionális hozzáállásért, amit a projekt során mutattak.”

A ProLogis Park Błonie nyolc ipari létesítménye összesen több mint 152 000 négyzetméter modern raktárterületet foglal magában. A ProLogis további ügyfelei a parkban az arvato services (Bertelsmann Media), a DC, az Interchem, az Iron Mountain, a Mercedes-Benz, a New Idea Mebel, az Optimum Distribution, a Papyrus, a Tradis és a Wincanton.

A ProLogis portfóliója a varsói piacon kilenc disztribúciós park, harminckilenc épületében 750 000 négyzetméter területet foglal magában olyan stratégiai helyszíneken, mint Varsó, Janki, Nadarzyn, Błonie, Teresin és Sochaczew.