Üzemeltetői képességeit kamatoztatja az Appeninn Nyrt.

Exkluzív kivitelezésű irodák találhatók abban a 0,6hektáros villaparkban melynek üzemeltetésére az Appeninn Holding kapott megbízást.

A Citadella tövében épült Villa Montana ingatlanjai összesen 24 különböző irodát foglalnak magukban. A luxus villapark nemcsak lélegzetelállító kilátással, hanem a kor elvárásainak mindenben megfelelő különleges szolgáltatásokkal is várja a bérlőket, összesen 2400 hasznos négyzetméterrel. Ennek üzemeltetésére szerződtek az Appeninnel.

 

„Komoly tapasztalattal bírunk a különleges bérlői elvárások rugalmas, magas színvonalú és üzleti szempontból is fenntartható modellben való kielégítésében, ezt a képességünket fogjuk kamatoztatni a Villa Montanában is” – nyilatkozta Székely Gábor, az Appeninn Holding igazgatótanácsának elnöke.

 

Az eddig elsősorban fővárosi B-kategóriás irodaházak, illetve ipari és logisztikai létesítmények felvásárlásáról és üzemeltetéséről elhíresült Appeninn ezzel tovább folytatja óvatos terjeszkedését a high-end kategóriában: decemberben a rózsadombi Ady-Center irodaházat vették meg, április elején pedig a pesti belvárosban, a Mérleg utcában akviráltak elegáns, műemlék-jellegű irodaházat. „A mostani szerződés ugyan csak üzemeltetésre szól, de tovább erősíti pozícióinkat abban a körben, ahol a legmagasabbak az igények, és amelyik az elhúzódó válság ellenére a legjobban teljesítő szegmensek egyike a magyar irodapiacon” – mondta Székely.