Újabb tranzakció a MOM Park Irodatornyokban

A Cushman & Wakefield, a világ legnagyobb magántulajdonban lévő, kereskedelmi ingatlan tanácsadó vállalata egy német alap képviseletében, bérbe adta a MOM Park Irodatornyok B1 épületének földszintjén található 498 négyzetméteres éttermet a Gastszolg Kft részére.

nem csak a MOM Park Irodatornyok hozzávetőleg 1,000 fős közönségét szolgálja ki, hanem más közeli irodák dolgozóit is. 

 

Pados Gergely, a Cushman & Wakefield budapesti irodájának partnere és irodabérbeadási vezetője elmondta: “A MOM Park Irodatornyok továbbra is kiemelkedően teljesítenek a piacon. Ez, a jelenlegi tranzakció az ötödik az elmúlt 12 hónapban és azt bizonyítja, hogy az épület a jelenlegi kihívásokkal teli piac ellenére is vonzó. A kihasználtság jelenleg 80% fölött van, és a maradék üres területek iránt (130 – 1,200 négyzetméter közötti méret) is aktív érdeklődést tapasztalunk. Biztosak vagyunk benne, hogy az új menza tovább növeli majd az épület sikereit.”

 

Tóth Ferenc, a Gastszolg Kft. ügyvezetőigazgatója hozzátette: “Örömmel jelentjük be, hogy megnyitjuk a „Konyha” nevű 12. menza éttermünket és kávézónkat a MOM Park Irodatornyok területén és biztosak vagyunk benne, hogy a bérlők elégedettek lesznek a szolgáltatásunkkal. A MOM Park Irodatornyokat azért választottuk, mert mind az épület minősége, mind az elhelyezkedése előnyös a számunkra.”

 

AGastszolg Kft.-t azAN Limited Kft képviselte a tranzakció során. Hopka Attila, az AN Limited Kft. ügyvezető igazgatója az alábbiak szerint jellemezte a tranzakciót:„A Gastszolg Kft. számára számos helyen találtunk már bérleményt. Biztosak vagyunk benne, hogy a MOM Park Irodatornyokban található Konyha menza és kávézó is hasonlóan kimagasló ár érték arányt fog képviselni, mint az eddigi éttermek. A Gastszolg, takarítási szolgáltatásaival is továbbra is nyitott új helyszínek nyitására és bízunk benne, hogy a MOM Park után hamarosan újabb sikeres ügyleteket kötünk.”

 

A MOM Park Irodatornyok, a 12. kerületben épültek, közel a városközponthoz, a főváros egy békés, külsőnegyedében. Az irodaház könnyen megközelíthető, mind autóval, mind tömegközlekedési eszközzel (6 különféle busszal, 2 villamossal), valamint két autópálya is könnyen megközelíthetőinnen.