Új vezető a Jones Lang LaSalle-nál

A nemzetközi ingatlan szaktanácsadó Jones Lang LaSalle Lóska Erikát nevezte ki az iroda- és ipari ingatlan bérbeadási részlegének vezetőjének, miután az eddigi vezető, James Berry visszatért a Jones Lang LaSalle londoni irodájába, ahol a jövőben a vállalat Tetris Projects részlegénél tölt be vezető pozíciót. Berry több, mint 3 évig vezette az iroda és ipari bérbeadási részleget Budapesten.

Lóska Erika a Budapesti Gazdasági Főiskolán végzett külkereskedő és közgazdász szakon. Az ingatlanpiacon eltöltött 15 év során alkalma nyílt kipróbálni magát az üzemeltetés, értékesítés és marketing területeken. Az értékesítés terén az instant irodák bérbeadásától kezdve fejlesztői képviseleten át a klasszikus befektetők épületeinek értékesítéséig terjed a szakmai tapasztalata. Különböző struktúrájú cégeknél szerzett vezetői tapasztalatot már meglévő csapat bővítése, fejlesztése, illetve újraszervezése révén, valamint új csapat felépítése során.    

 

„Örömmel köszöntöm Erikát a Jones Lang LaSalle vezetői között. Biztos vagyok abban, hogy szakmai felkészültségét és a budapesti ingatlanpiacon szerzett tapasztalatát sikerrel fogja kamatoztatni az iroda- és ipari ingatlan bérbeadási részlegünk élén. A bérbeadói oldalon értékesítéssel eltöltött évek alatt megszerzett gyakorlatával támogatja majd a bérbeadó képviselettel foglalkozó kollégáink munkáját” – mondta Furulyás Ferenc, a Jones Lang LaSalle ügyvezető igazgatója.     

 

Erika két gyermek édesanya, szabadidejét igyekszik hozzájuk igazítani; együtt főz, kertészkedik és sportol velük. A Jones Lang LaSalle-nál társigazgatóként az ötfős iroda- és ipari ingatlan bérbeadási részleget vezeti.