Új szakember a Colliersnél

A Colliers International magyarországi irodája örömmel jelenti be, hogy Holy Petra 2012. október elsején társigazgatóként csatlakozott a Colliers International iroda bérbeadási csapatához

Petra jelentős tapasztalattal és meghatározó szakmai múlttal rendelkezik a budapesti ingatlanpiacon; hét év bérbeadó-képviseletben és ingatlan-tanácsadásban szerzett gyakorlattal érkezett a Colliers iroda bérbeadási divíziójához. Korábban a Jones Lang LaSalle Magyarországnál és a GVA Robertson-nál dolgozott, ahol kulcsfontosságú fejlesztőket, nemzetközi vállalati ügyfeleket és helyi bérlőket egyaránt képviselt, az ő szakmai vezetéséhez kötődik például a Transcom új irodaházának felkutatása (relokációs tranzakciója) és a CEMEX SSC bérleti szerződésének újratárgyalása is.

Mindezek mellett nemzetközi tulajdonosok/fejlesztők – többek között a GTC, Heitman, IVG, AIG Lincoln, Atenor, Skanksa – képviseletét látta el.

 

Petra főbb feladatai többek között a kizárólagos megbízások elnyerése és képviselete lesz, valamint a magyarországi és nemzetközi bérlők részére nyújtott ingatlan-tanácsadással segíti majd az ügynökség munkáját, hozzájárulva a Colliers International irodapiaci részesedésének növeléséhez.