Új sportszerbolttal erősít a Pólus

A vásárlók jutalmazzák az igényeiket és ki nem mondott várakozásaikat teljesítő helyeket. Az ország másodikként megépült plázájában úgy tűnik, figyelnek a vásárlókra. A beruházásokat, amelyeknek hatására egy színvonalasabb környezet jött létre, különféle programok szervezésével folytatták, és nem feledkeznek meg a termékkínálat összetételének tudatos alakításáról sem.

Több mint kétezer négyzetméteres sportáruházat nyit a Pólus területén Anglia legnagyobb sportszer hálózata, a SportsDirect.com. Az 1982-ben alapított vállalat nagy sportruházati, cipő és sportfelszerelés márkákat kínál garantáltan alacsony árakon. Palettáján szerepel többek között a Nike, Adidas, Lonsdale, Puma és Dunlop. A vállalat Angliában több mint 400 áruházzal, Európában pedig több, mint 100 üzlettel rendelkezik.

 

Sportsdirect.comA Sportsdirect.com szóvivője szerint áruházaikban: “vásárlóink a legnagyobb márkákból kedvező áron válogathatnak a sportruházat, cipők és sportfelszerelés minden területén.” A üzletben olyan specializált részlegeket alakítottak ki, mint a futó felszereléseket kínáló “She Runs He Runs”, a túrafelszerelésekre koncentráló Field & Trek, a Soccer Scene névre hallgató futball osztály és a hatalmas ütő és golfkiegészítő választékot felvonultató European Golf.

 

A Pólusban többek között a H&M, Promod, CCC, Takko Fashion, New Yorker, Notebook.hu és az Yves Rochermárkákat is megtalálhatják a vásárlók. „A SportsDirect üzlet megnyitása tovább erősíti a családközpontú vásárlási élményt a Pólusban. Számos nemzetközi márkával tárgyalunk, amelyek hamarosan itt nyitnak üzletet, és a bevásárlóközpontot még vonzóbbá teszik majd minden generáció számára.” Csörgő Anita, a CBRE kiskereskedelmi ügynökségi vezetője, aki a bérbeadás során a Pólust képviselte.