Új elnök az RICS Magyarországnál

Noah M. Steinberg FRICS, a WING elnök-vezérigazgatója került kinevezésre a nemzetközi ingatlanszakmai szervezet magyarországi elnökségének élére.


Noah M. Steinberg a WING, Magyarország egyik legnagyobb magántulajdonban lévő ingatlan vállalatának elnök-vezérigazgatója, illetve egyik tulajdonosa, és kinevezésével befejeződött az RICS Magyarország elnökségének kiválasztása. Az elnökség az RICS magyarországi tagozatát képviseli, tagjai pedig feddhetetlenségük, etikus magatartásuk és az ingatlanpiac különböző területein szerzett tapasztalatuk révén elismert, magasan képzett szakemberek.

“Nagy örömömre szolgál, hogy Noah-t üdvözölhetem az RICS Magyarország elnökségének vezetőjeként. Az RICS tagság a felkészültség elismert védjegye az ingatlanszakmában, mely számos előnyt biztosít mind egyéni mind vállalati szinten. Nemzetközi háttere és tapasztalata révén Noah fő fókusza ezen előnyök, illetve a szervezet szakmai és etikai standardjainak promotálása, gyakorlatba való átültetése lesz.” – tette hozzá Orcsik Anna, az RICS közép-kelet-európai regionális vezetője.

“Megtiszteltetés számomra, hogy elnökként részt vehetek az RICS magyarországi munkájában. Egy dinamikus korszak elé néz a magyar ingatlanpiac, azonban ehhez feltétlenül szükséges, hogy a piacon dolgozó szakemberek a szakmai rátermettség és etikus magatartás legmagasabb szintjét tudják képviselni. Az RICS biztosít ezekhez egy keretet, hiszen garantálja a szakértelem elismerését, valamint további szakmai fejlődési lehetőséget kínál a szakmabelieknek karrierjük bármelyik pontján. Bízom benne, hogy elnökségi munkánk során tovább erősíthetem az RICS szerepét Magyarországon, mindeközben bővítve tagságát, illetve tevékenységi körét” – kommentálta Noah M. Steinberg FRICS.

Az RICS az épületekre és ingatlanokra, valamint az építőipari tevékenységre vonatkozó szakmai követelmények vonatkozásában a világ legelismertebb akkreditációját kínálja. Az RICS Magyarországnak immár több mint 160 tagja van.

Az Elnökség tagjai a következők:

Noah M. Steinberg FRICS, a WING elnök-vezérigazgatója 
Csikós Sarolta MRICS, a TriGranit Development regionális bérbeadási igazgatója 
Csoma András MRICS, a Biggeorge’s-NV Ingatlan Befektetési Alapkezelő vezérigazgatója 
Csuhay Borbála MRICS, a WING iroda-portfólióért és fejlesztésekért felelős értékesítési vezetője 
Hermán Róbert MRICS, a Portico Investments befektetési igazgatója 
Hamish White MRICS, a CIB Bank eszközkezelési vezetője 
Winkler Edina MRICS, a DTZ értékbecslője