Új bérlők a budai irodaházban

5 új bérleti szerződést kötöttek a MOM park irodákban.

A MOM Park Irodatornyok tulajdonosa, a Cushman & Wakefield képviseletével 5 irodabérbeadási tranzakciót zárt, kb. 2,000 négyzetméter területre. A tranzakciók között 3 új szerződés és 2 hosszabbítási ügylet volt. Az épület kihasználatlansága így 7,5 százalékra csökkent.

A legnagyobb tranzakciók a VFT (IT szolgáltató vállalat) 555 négyzetméteres és a Vertis (kibocsátás kereskedelem és energiatanúsítványok) 423 négyzetméteres hosszabbításai voltak. A többi tranzakció aWolf & Partners (kereskedelmi vállalat) 314 négyzetméteres szerződéskötése, valamint az OrienTax (adótanácsadó cég) 383 négyzetméteres és a Venodia (holdingtársaság) 135 négyzetméteres aláírásai voltak.

David Johnston MRICS, a Cushman & Wakefield budapesti irodabérbeadási vezetője elmondta: “A MOM Park Tornyokban történt tranzakciók  volumene  a legnagyobb ezen az alpiacon. A fennmaradó üres területre jelenleg is folynak tárgyalások és biztos vagyok benne, hogy az épület jelenleg is jó, 7,5 százalékos kihasználatlansága az év végére még tovább csökkenhet.”