Új bérlő budaörsi Terraparkban

Az év első két hónapjában több kisebb volumenű bérbe adást követően fontos sikert könyvelhet el a Terrapark kft, ugyanis a hazai IT szektor egyik meghatározó szereplője, az S&T Consulting Hungary Kft is az irodapark mellett tette le voksát.

Ahálózati, IT-biztonsági és adattárolási rendszereket, integrált vállalatirányítási megoldásokat illetve mérnöki tervező szoftvereket fejlesztő S&T közel 1600 négyzetméternyi irodaterületet vesz bérbe. Az új bérlő június 1-jén költözik a Terrapark legmodernebb „C” épületébe, ahol öt évre szóló bérleti szerződést írt alá.

 

„Az S&T Consulting Hungary Kft központja már évek óta Budaörsön volt, munkatársaink remekül éltek az autópályák közelsége és a kiváló infrastruktúra kínálta előnyökkel” – fogalmaz Kulcsár Sándor, gazdasági igazgató. „A tevékenységeink, mobilitásunk számára ideális elhelyezkedést megtartva olyan professzionális irodai környezetet kerestünk, amely rugalmasan biztosít teret cégünk fejlődéséhez. Ezt találtuk meg a Terrapark kínálatában” – összegez Szabó Péter, az S&T Kft. ügyvezetője.

 

Az irodapiaci helyzet kihívásai ellenére továbbra is élénk az érdeklődés a budaörsi Terrapark C és D épülettömbjei iránt. „Azt tapasztaljuk, hogy a folyamatosan változó gazdasági környezet hatásaira a cégek működésük minden területén igyekeznek reagálni – ami alól az irodamegoldások sem képeznek kivételt” – mondja Szilágyi Éva, a Terrapark értékesítési és marketing vezetője. „Ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy maximális rugalmassággal és gyorsasággal kezeljük a bérlői igényeket, és partnerek legyünk akár modernizálni, bővülni szeretnének, vagy éppen irodai költségeiket kívánják optimalizálni.”