Új Starbucks kávézó nyílt Budapesten

A Cushman & Wakefield, a világ legnagyobb magántulajdonban lévő ingatlantanácsadó vállalata segítette az ismert amerikai kávézólánc, a Starbucks legújabb boltnyitását Budapest szívében, az Imobilia Zrt. tulajdonában lévő exkluzív Fashion Streeten. A Starbucks új egysége június 15.-én nyílt meg, 162 négyzetméter eladótérrel és 100 négyzetméter terasszal.

Herczku Györgya Starbucks ingatlanokért felelős vezetője elmondta: “Nagy örömmel tölt el minket, hogy Budapest méltán híres bevásárló utcájában, a Fashion Streeten nyithattuk meg új üzletünket, mely régi vágyunk volt. Az üzlet tökéletes elhelyezkedésének köszönhetően, Budapest legforgalmasabb metrócsomópontjában,  hosszú távú sikerre számítunk. Reméljük, hogy az új egység még több ember számára teszi majd lehetővé a híres „Starbucks élmény” megtapasztalását és még több hű vásárlót szerez majd a márkának”

 

Szabó Viktória, a Cushman & Wakefield budapesti irodájának kiskereskedelmi üzletágvezetője hozzátette: “Örülünk, hogy az éveken át tartó egyeztetési folyamat eredményeképp lezárhattuk ezt a jelentős tranzakciót. Azzal, hogy a Starbucks beköltözött a korábbi Coffee Heaven kávéző területére a Fashion Streeten, elmondhatjuk, hogy ezen forgalmas üzlet bérlője egy modern, divatos és magas minőségű márka. Bízunk benne, hogy a lokáció hosszú ideig kielégíti majd a Starbucks igényeit.”

 

Elekes András, az Immobilia Zrt. Ügyvezetője elmondta: “A közelmúltbéli Starbucks tranzakcióval és a Magyar divattervező, a Nanushka nemrégiben aláírt hosszú távú bérleti szerződésével a Fashion Street csaknem teljesen feltöltött, nemzetközi és helyi bérlőkkel. Bízunk benne, hogy az új bérlők tovább emelik majd a hely elismertségét és hamarosan további bérlőket vonzanak a még szabadon álló két üres egységbe. ”

 

Az új Starbucks üzlet a Fashion Streeten a Deák Ferenc utca és a Deák Ferenc tér forgalmas kereszteződésében helyezkedik el és a kávézólánc 7. üzlete Budapesten. A Fashion Street kizárólagos bérbeadó ügynöksége és üzemeltetője a Cushman & Wakefield. A Fashion Street több mint 8 000 négyzetméternyi kiskereskedelmi területet és éttermeket kínál a Deák Ferenc utcában, közvetlenül kapcsolódik Budapest hagyományos sétáló- és bevásárló utcájához, a Váci utcához, valamint a Vörösmarty térhez. A tervet, a magyar Immobilia Zrt. ingatlanfejlesztő dolgozta ki a Cushman & Wakefield ingatlantanácsadóval közösen. A Fashion Street bérlői között olyan nemzetközi márkák is megtalálhatók, mint a Byblos, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Mexx, Lloyd, Benetton, Sisley, Furla, Daniele Alessandrini  és a Lacoste. A Fashion Streeten a Vapiano, a Friday’s és a Planet Sushi vendéglátó egységek képviseltetik magukat, valamint itt található a Vodafone egyedi SmartStore üzlete is.