Teg a Király utcába költözik

A Cushman & Wakefield (C&W) a világ legnagyobb magántulajdonban lévő kereskedelmi ingatlantanácsadó vállalata a közelmúltban közreműködött a TEG 190 négyzetméteres irodabérlési tranzakciójában a Király utca 16 szám alatt található Sunbelt Irodaházban

A TEG, mint a CEE régió egyik vezető B2B rendezvényszervező ügynöksége, és Magyarország 10 leggyorsabban fejlődő vállalatának egyike a Budapest belvárosában fekvő Király utca 16 szám alatt bérelt irodát és 2013 februárjában költözik az épületbe.

 

Lantos Dennis, a TEG Ügyvezető Igazgatója elmondta:”Célunk egy jó helyen lévő minőségi iroda felkutatása volt, mely a magyarországi operáció központjaként szolgálhat. Miután több lehetőséget is megtekintettünk, úgy éreztük a Király utca 16 felel meg legjobban az igényeinknek. Nagyon elégedettek vagyunk a feltételekkel és nagyon várjuk a jövő évi beköltözést.”

 

Török J. Zsombor a Sunbelt Irodák Ügyvezető Igazgatója hozzátette: “Nagyon örülünk, hogy a TEG az első irodaházunkba, a Király utca 16-ba költözik. Nagyon sikeres évet zárunk, mely során több olyan új, minőségi bérlővel kötöttünk szerződést, mint a TEG. Büszkék vagyunk, hogy azon koncepciónk, mely szerint jó minőségű irodákat kínálunk a legjobb piaci áron, a nehéz világ ellenére sikeresnek bizonyult.”

 

Pados Gergely Partner, a C&W Budapest iroda bérbeadási divíziójának vezetője elmondta: “A Király 16 egy nagyon jó helyen lévő, belvárosi irodaház, mely véleményünk szerint mind üzleti, mind ingatlan szempontból tökéletes lesz a TEG számára.”

 

A Király utca 16 egy közelmúltban felújított irodaépület, kiemelkedő lokációval. Az épület 42 földalatti és 14 utcaszinti parkolóval rendelkezik, ahonnan az irodák közvetlenül megközelíthetőek. Az épület átalakításakor szempont volt a barátságos, új, energia hatékony környezet megteremtése mind a kezdő vállalkozások, mind a nemzetközi nagyvállalatok részére. Az új recepciótér és a közösségi területek arculata, a költséghatékony világítás és a liftek mind olyan munkakörnyezetet teremtenek, melyben bárki szívesen dolgozna.