Székhelyköltöztetés teljeskörű segítséggel

Megtalálta új otthonát a felvonókkal foglalkozó cég.

A KONE irodájának áthelyezését támogatja bérlőképviseleti és projektmenedzseri szolgáltatásával az Eston International csapata. A felvonókat, mozgólépcsőket valamint innovatív karbantartási és modernizálási megoldásokat biztosító KONE november közepén a Madarász Irodaparkban foglalja el 600 négyzetméteres irodáját a hozzá tartozó 100 négyzetméteres raktárterülettel.

Salamon Adorján, az Eston International vezérigazgatója elmondta: „Bérlőképviseleti csapatunk az irodabérleti tender kiírásától egészen a költözés kezdetéig koordinálja ügyfelünk székhelyáthelyezését. A ajánlat kiválasztásakor fontos szempont volt az irodaház könnyű megközelíthetősége és az, hogy az ingatlan területén megfelelő parkolót lehessen kialakítani, ahol a karbantartó gépjárművek időszakos elhelyezése megoldható.”

Michael Pichlhofer, a KONE Felvonó Kft. ügyvezetője felhívta a figyelmet arra, hogy a felvonók karbantartását telephelyeiken végzik, melyre a Madarász Irodapark szintén alkalmas.

A négy épületből álló Madarász Irodapark a XIII. kerületben, a Váci út mentén, a Madarász-Szekszárdi-Tomori utcák által határolt területen található. Az épületekben változatos méretű irodaterületeket alakítottak ki; plusz szolgáltatásként pedig sport- és rekreációs szolgáltatások is elérhetőek.