Siker a Bravos Business Parkban

2011 tavaszán új bérleti szerződés került aláírásra a szentendrei Bravos Business Park G épületének egységére. „A bérlő az egészségügyi és rehabilitációs segédeszközök gyártásával, összeszerelésével és kereskedelmével foglalkozó, nemzetközi hátterű Rehab Trade Kft.

A tranzakció során raktár és  irodahelység került bérbeadásra, melyben a bérlő az átadást követően 2011 nyarán kezdi meg tevékenységét.” – tájékoztatott Dobos Csaba, a tranzakcióban a tulajdonost képviselő Colliers International Hungary ipari ingatlan üzletágának tanácsadója.

A Szentendre és Pomáz kereskedelmi és lakóövezetének határán, közvetlenül a 11-es főút mellett elhelyezkedő, további fejlesztési lehetőséget kínáló logisztikai park több, különálló épületből áll saját kiszolgáló egységgel és parkolási lehetőséggel.

A tulajdonost kizárólagos megbízás keretében képviselő Colliers International és a bérlőt prezentáló Cushman & Wakefield együttműködésének eredményeként létrejött tranzakcióval a park jelenleg meglévő raktárterületei gyakorlatilag megteltek.