Rekordidő alatt 40% fölötti telítettség

Rekordidő alatt több mint 40%-os szintet ért el a Duna Bellview irodaház telítettsége, miután a frissen átadott épületbe idén már a második bérlő költözik be rövidesen. „Az impozáns környezetben található Duna Bellview irodaház a Colliers International Magyarország jóvoltából állapodott meg az amerikai érdekeltségű, egészségmegőrző táplálék-kiegészítőket forgalmazó Kyäni Hungary Kft.-vel.

Az új bérlő az irodakomplexum második szintjén 588 négyzetméteres irodaterületet foglalt le.” – tudtuk meg Tóth Marianntól, a bérbeadást végző Colliers International iroda bérbeadási csapatának tanácsadójától.

A Duna-parti irodaház az év elején az építőiparban működő Buildersite-al írt alá 365 négyzetméteres irodaterületre bérleti szerződést. A sikeres tárgyalásoknak köszönhetően július elsején már 42%-os telítettsége lesz a tavaly év végén átadott épületnek. Az Ybl Miklós téri épület kiváló lehetőséget biztosít modern irodák bérlésére Budapest központi fekvésű első kerületében, a Budai vár alatt. A világörökség részének nyilvánított Duna-parton álló épületből nagyszerű kilátás nyílik a főváros nevezetességeire.