Régiós előléptetések a Prologis-nál

A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat négy előléptetésről számolt be a közép- és kelet-európai régióban.

·         Mark Zulverelőlépett a szenior alelnök, régiós operatív igazgató pozíciójába.  Mark, aki 13 éve dolgozik a vállalatnál, és kiterjedt tapasztalattal rendelkezik a piacot és a Prologis portfólióját illetően. Az üzemeltetési csapat vezetőjeként, kollégái továbbképzéséért és külső partneri kapcsolatok fejlesztéséért lesz felelős. Mark nemrégiben levezényelte 11 lengyelországi Prologis disztribúciós létesítmény eladását a Hines Global REIT Poland Logistics Holding I LLC részére.

 

·         Bartosz Mierzwiak-ot előléptették szenior alelnökké, a Prologis lengyelországi képviselőjévé. Bartosz 2010-ben csatlakozott a Prologis csapatához lengyelországi képviselő alelnökként, és azóta is erős hangsúlyt fektetett a szoros, bizalmi kapcsolatok kiépítésére kollégáival és ügyfelekkel egyaránt. Három építési, bérbeadási és értékesítési csapatot vezetett sikerre, és ezzel nagyban hozzájárult a vállalat régiós fejlődéséhez.

 

·         Ewa Zawadkaelőlépett alelnökké, a lengyelországi fejlesztések vezetőjévé. Korábbi szerepében, az üzletfejlesztési csapat vezetőjeként Ewa olyan sikeres együttműködési modellt fejlesztett ki az ügyfelekkel, amely négy, személyre szabott (build-to-suit) project megállapodásának aláírását eredményezte. 2007-es csatlakozása óta tapasztalatokat szerzett a nemzetközi értékesítés, ügyfélszolgálat, logisztika, valamint a logisztikai folyamatok optimalizálását elősegítő projektek implementációja terén, beleértve a disztribúciós központok szervezését és bizományos értékesítését is.

 

·         Marek Fischer lengyelországi projektmenedzsment igazgatóválépett elő. Az üzletfejlesztési csapat tagjaként felelős az ajánlatok előkészítéséért, és a személyre szabott (build-to-suit) projektek befektetéseinek kiértékeléséért, implementációjáért és felügyeletéért. Marek 2005-ben csatlakozott a Prologis-hoz, 30 éves tapasztalatával a kereskedelmi ingatlanfejlesztés területén kiváló szakértő a nagyterületű, kulcsrakész disztribúciós központok fejlesztésének menedzselése terén.

 

Ben Bannatyne, a Prologis ügyvezető igazgatója és regionális vezetője elmondta: „Gratulálok a csapatnak jól megérdemelt kinevezéseikhez, amely nem csupán kemény munkájuk, szakértelmük és tapasztalataik eredménye, de jól tükrözi elkötelezettségüket is a csúcsminőségű szolgáltatások nyújtása iránt, partnereink és ügyfeleink részére. Sikereik hozzájárultak folyamatos növekedésünkhöz, és a régióban elért legjobb munkáltató pozíciónkhoz.”

 

A Prologis vezető disztribúciós-létesítmény üzemeltető Közép- és Kelet-Európában, 3,5 millió négyzetméteres portfóliója Lengyelországban, Csehországban, Magyarországon, Szlovákiában és Romániában üzemel (2013. június 30-i adatok).