Rangos díjat nyert a Prologis lengyelországi logisztikai parkja

Rangos elismerésben részesült a Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat egyik legfontosabb lengyelországi parkja, a Prologis Park Wroclaw V.

A délnyugat-lengyelországi Prologis Park WroclawV elnyerte a – Property Forum 2013-at is szervező – vezető lengyelországi internetes portál, a propertynews.pl „Az Év Befektetése – Logisztikai és Raktárterület Piac” díját.

 

A díjat Bartosz Mierzwiak, a Prologis szenior alelnöke és lengyelországi képviselője vehette át a tegnap este megrendezett Prime Property Prize Gala díjátadó ceremónián, a varsói Sheraton Hotelben.

 

A díjat a szerkesztőbizottságból, az oldal Szakértői Fórumának tagjaiból, és a propertynews.pl olvasóiból álló zsűri ítélte a parknak, véleményük szerint „a Prologis Park WroclawV számos befektetőt és ügyfelet vonzott, kiváló minősége és kényelmes elhelyezkedése miatt. Ezáltal még vonzóbbá tette a régiót a logisztikai és raktározási vállalkozások és befektetők szemében, Lengyelországban, és egész Európában.”

 

„A park ellenállhatatlannak bizonyult számos ismert vállalat, többek közt nemrégiben az Eko Holding, és a Tradis, az Eurocash Group tagja számára is.”

 

A Prologis Park WroclawV a wroclaw-i körgyűrű mellett található, a Wroclaw-Bielany csomópont révén a főbb szállítmányozási útvonalak közelében. A park négy, személyre-szabott (BTS) létesítményből áll, amelyek közül három jelenleg is fejlesztés alatt áll. A 70 hektáros területen fekvő Prologis Park WroclawV teljes kiépülésekor több mint 290 000 négyzetméter „A” osztályú logisztikai területet kínál majd.