Pláza épül Zuglóban

Együttműködési szándéknyilatkozatot írt alá a XIV. kerületi önkormányzat és az Echo Investment a mai napon, amelynek értelmében a két fél együttműködik a Bosnyák tér megújításában. A projekt keretében – melynek során az Echo Invest megépíti a Mundo Centert – többek között felépül egy sportcentrum, egy teljesen új park, felújítják a Bosnyák téri piacot, valamint itt fogják kialakítani Zugló új közigazgatási központját is.

Összesen 5 000 négyzetméternyi közpark kiépítéséről, egy új környezetbarát bevásárló és szórakoztató központ és egy új sportközpont építéséről, valamint a Bosnyák tér környékének megújításáról írt alá szándéknyilatkozatot az Echo Investment és Zugló önkormányzata szerdán, a polgármesteri hivatalban. Az együttműködés technikai részleteit a felek a következő időszakban, folyamatos egyeztetések során dolgozzák ki.
 

Echo Investment bejelentette, hogy az összesen 107 000 négyzetméteren elterülő Mundo Center bevásárlóközpont építését várhatóan 2015 elején kezdik meg és a tervek szerint 2018-ra készülnek el. Az újonnan épülő bevásárlóközpontban mintegy 170 üzlet, egy multiplex mozi és mintegy 1 350 parkolóhely várja majd a vásárlókat. 

Pláza épül Zuglóban