Oktogon Ház töretlenül népszerű a bérlők körében

Az IVG Hungary Kft. kezelésében lévő Oktogon Ház töretlenül népszerű a bérlők körében. A 2012 évi sikereket követően már 2013-ban is született két bérleti megállapodás: a Millward Brown Hungary Tanácsadó Kft. és az IND Kft. összesen mintegy 2000 nm irodaterület vonatkozásában hosszabbította meg bérleti szerződését.

A bérlők hűségesek a belváros szívében elhelyezkedő irodaházhoz: 2012-ben több bérlő, így  a Storck Hungária Kft., a HMP Consulting, a Resilux Hungária Kft és a United4 Skyline is az épületben maradás mellett döntött, és meghosszabbította bérleti szerződését. 

 

Madler Attila, az IVG asset manager-e szerint leginkább a belvárosi elhelyezkedése és kialakítása teszi népszerűvé az irodaházat bérlői körében: „Az irodaház közvetlenül az Oktogon mellett helyezkedik el, alig 10 perc sétára a Nyugati pályaudvartól és a Deák Ferenc tértől; tömegközlekedéssel és autóval egyaránt könnyen megközelíthető. Ráadásul bérlőinknek rugalmas, minden esetben speciálisan az egyedi igények figyelembevételével kialakított feltételeket biztosítunk, ezért a bérlőmegtartási rátánk közel 100%-os.“

 

Az irodaház további vonzereje a hozzá csatlakozó parkolóház biztosította parkolási kapacitás, amely egyrészt az irodák bérlői, másrészt a látogatók számára biztosít könnyű és biztonságos parkolási lehetőséget a belvárosban. A parkolóház bárki számára igénybe vehető óradíjas fizetés ellenében vagy havi bérlet váltásával.

 

Az Oktogon Ház két épületben, összesen mintegy 7280 nm alapterületen kínál korszerű irodai munkakörnyezetet, melyből jelenleg 5-6 db, 200-500 nm-es szabad irodaegység várja új bérlőit.Az Oktogon Ház a kisebb területi igénnyel jelentkezők számára is megoldást kínál: a legkisebb bérelhető irodaegység 150 nm.

 

Nemrégiben megkezdődött az épület esztétikai felújítása, így a ház a kiváló elhelyezkedés, az ideális közlekedési és parkolás feltételek mellett, megújult belsővel is várja további bérlőit.