Novembertől a Camponában a Csodák Palotája

2012. novemberétől a sikeres Campona bevásárló és szórakoztató központ ad majd helyet az 1,670 négyzetméteres Csodák Palotája (Csopa) állandó tudományos kiállításnak, mely korábban a Millenáris parkban működött.

Anselmo Szabolcs, a Campona bevásárlóközpont vezetője elmondta: “Nagyon örülünk, hogy a Campona bevásárlóközpontban köszönthetjük a Csopa kiállítást. Biztosak vagyunk benne, hogy az új lokáció a legjobb választás egy ilyen ismert és látogatott kiállításnak. Ez a tranzakció bizonyítja, hogy a Campona a legvonzóbb családi bevásárlóközpont a városban és reméljük, hogy ez által további bérlők érdeklődnek majd a központ iránt.”

 

Mizda Katalin, a Csopa Ügyvezető Igazgatója hozzátette: “Nagyon elégedettek vagyunk az új lokációnkkal a Camponában. Régóta keresünk olyan helyszínt, amely közelebb van az autópályákhoz és könnyebben elérhető a vidéki látogatók számára. A Campona elhelyezkedése és atmoszférája megegyezik az elképzeléseinkkel valamint a bérbeadó rugalmassága is megkönnyítette a döntésünket, hogy ide költöztessük a kiállítást.”

 

A Cushman & Wakefield, mint a CBRE Global Investors tulajdonában lévő Campona kizárólagos bérbeadó ügynöksége és üzemeltetője közreműködött a tranzakcióban.

 

Az 53,000 négyzetméter alapterületű Campona Bevásárlóközpont Budapest központjától mintegy 8 kilométerre fekszik a XXII. Kerületben. Mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető. A forgalmas M0 autópálya csupán két perc távolságra van. A jelenlévő bérlők között van a Tropicarium, Tesco, Charles Vögele, H&M, C&A, Reserved, Promod, Douglas,  stb.