Nemzetközi sikerű bérlő a Szépvölgyi Business Parkban

Az IMMOFINANZ Group tulajdonában lévő Szépvölgyi Business Park hamarosan egy újabb nemzetközi cégnek biztosít székhelyet. A nagyjából 6 400 m2 irodaterület új bérlője, az NNG LLC, egy navigációs szoftverfejlesztő, idén ősszel költözik. A tíz évre szóló szerződést a nyár elején írták alá, a bérlő fogadásának előkészületei már folyamatban vannak.

A parkkal körülvett, modern Szépvölgyi Business Park irodakomplexum a budai oldalon, közvetlenül a Rózsadomb lábánál található. Az épület tömegközlekedéssel és gépkocsival egyaránt könnyen megközelíthető. A mélygarázsban 240, a felszíni parkolóban 35 parkolóhely áll rendelkezésre. A komplexum három épületben, négy emeleten összesen körülbelül 9 450 m2 bérelhető irodaterületet kínál, melynek közel két-harmadát foglalja majd el az NNG. A közelben elérhető szolgáltatások – többek között fitneszklub, bank és posta, valamint számos étterem – teszik még vonzóbbá ezt a nemzetközi összehasonlításban is kiemelkedő színvonalú irodaházat.

 

„A jelenlegi piaci helyzet Magyarországon tele van kihívásokkal. Ebben a környezetben különösen jelentős siker a több mint 6 000 m2-es irodaterület bérbeadása, amely magas színvonalú irodaházainkat és hozzáértő asset management csapatunkat dicséri. A Szépvölgyi Business Park egyedülálló vonása a zöld kilátás – mindenképpen alternatíva a megszokott nagyvárosi irodai hétköznapokban. Ezáltal tökéletesen illeszkedik a kiváló minőségű budapesti iroda portfóliónkba,” mondta Eduard Zehetner, az IMMOFINANZ Group igazgatótanácsának elnöke. „Ez a szerződéskötés fontos lépéssel vitt minket közelebb a célunkhoz, hogy sikeresen csökkentsük az üres területek méretét Magyarországon és folyamatosan javítsuk bérbeadási mutatóinkat,” tette hozzá Zehetner.