Nem feltétlen kell költözni – Rugalmas hozzáállással mindkét fél nyer

A LogMeIn, a világ egyik legnagyobb informatikai szolgáltató cége, a GVA Robertson segítségével meghosszabbította, illetve ki is bővítette bérleti szerződését az Andrássy Palace-ben, a jelenlegi 2600 m2-ről 3505 m2-re bővül a közeljövőben.

A 2003-ban alapított LogMeIn nemzetközi főhadiszállása Boston mellett, európai főhadiszállásuk Amszterdamban, fejlesztőközpontjuk pedig Budapesten és Szegeden található.  A felhasználók világszerte a LogMeIn megoldásait használják PC-khez, Macintosh számítógépekhez, szerverekhez, okostelefonokhoz és más, hálózatba kapcsolt eszközökhöz távvezérlésre, fájlmegosztásra, rendszerfelügyeletre, adatok biztonsági mentésére, üzleti csoportmunkára, valamint igény szerinti ügyféltámogatásra. Világszerte eddig több mint 125 millió eszközön használják a LogMeIn szolgáltatásait. „A házat, különösképpen a lokációja miatt,  nagyon megszerettük, így  nem igazán akartunk költözni.  Ugyanakkor nagyobb területre és fejlettebb műszaki megoldásokra lett szükségünk.  A GVA Robertson bérlőképviseletének segítségével   sikerült előnyös feltételekkel meghosszabbítanunk a szerződésünket, illetve kibővíteni a területünket.  Mindemellett   a házat – a speciális igényeinket is figyelembe véve –  műszakilag felújítják.”  nyilatkozta Kovács Tamás,  a LogMeIn ügyvezető igazgatója.

 

„Nagyon örülünk, hogy szakmai tanácsainkkal segíthettünk abban, hogy a LogMeIn a legoptimálisabb megoldást válassza.  Úgy gondoljuk, hogy nem csak számukra, hanem az Andrássy Palace számára  is kedvező döntés született, hiszen egy jó nevű , fontos bérlőjük továbbra is az irodaházban marad. Nagy kihívás volt ez, mivel  egy műemléki védelem alatt és egy modern szárnyból álló komplexumban kellett megvalósítani a LogMeIn magasszintű technológiai elvárásait. Elmondhatjuk,  hogy sikerült úgy menedzselni a területbővítést, hogy közben egységes és ellenőrizhető alapokra helyeztük az épület műszaki és üzemeltetési tartalmát. ”  mondta el Papp Róbert , a GVA Robertson irodai részlegének vezetője. Az Andrássy Palace az Andrássy úton helyezkedik el. A két szárnyból álló magas színvonalú épületegyüttes mind az Andrássy, mind pedig a Paulay Ede utca felõl megközelíthetõ. A neo-reneszánsz épületszárny eredetileg lakóháznak épült. Az Andrássy úti szárny felújítása megõrizte és helyreállította az eredeti épület minden építészeti értékét. A Paulay Ede utcai épület egy teljesen modern formavilágú, ún.”nyitott”  kialakítású terület.