Négycsillagos szállodával bővül a győri ETO Park

Tavasszal nyílik meg a Quaestor Csoport második négycsillagos szállodája, az ETO Park Hotel**** Business & Stadium, Győr.

Az ETO Park multifunkciós központ részeként közvetlenül az ETO Park Élményközpont szomszédságában helyezkedik el, közel a városközponthoz és a Győri Ipari Parkhoz. A hotelben több mint 1000 m2-es, minősített konferenciaterület kerül kialakításra. A második emeleten 400 fos, természetes megvilágítással is rendelkező, 4,25 m belmagasságú bálterem épül, amely alkalmas nagyszabású konferenciák lebonyolítására is. A szálloda első emeletén található két darab, egyenként 200 fő befogadására alkalmas és fele-fele arányban szekcionálható, természetes megvilágítással is rendelkező konferencia- és bankett-terem.

 

A szálloda földszintjén további egy hatvanfős és egy hetvenfős különterem található. A szállodában 98 Superior Business szoba és öt Executive Business lakosztály található. A szobák közül három pár összenyitható, kettő pedig mozgáskorlátozottak részére kialakított. A Superior Business szobák 24 m2 alapterületűek, a fürdőszobák zuhannyal vagy káddal felszereltek. A szobák alapfelszereltségéhez hozzátartozik a klíma, tévé, telefon, minibár, szobai széf, kávé- és teabár, hajszárító, vasaló és vasalóállvány, valamint ingyenes internetkapcsolat. A szállodában egyaránt található business center, illetve wellness és fitneszközpont. A szálloda két – 100, illetve 90 fos – különteremmel rendelkező á la carte étterme 100 fő befogadására alkalmas. Az étteremhez további egy-egy különterem kapcsolódik, amelyek egyenként 100 és 90 fő színházi ültetésben történő elhelyezésére alkalmasak.

 

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az ETO Park Hotel**** Business & Stadium, Győr 250 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapott a Széchenyi-terv keretében. A szálloda igazgatója Gyökeres Krisztina, aki korábban a Kristály Hotel**** és Pálma Rendezvényház, Tata komplexum vezetője volt.