Nagyléptékű budapesti ingatlanfejlesztésre készül a HB Reavis

Közép-Kelet-Európa vezető ingatlanfejlesztő vállalata, a HB Reavis bejelentette, hogy a közeljövőben tervezett nagyléptékű irodafejlesztéséhez 3 hektár nagyságú telkeket vásárolt Budapest egyik legfrekventáltabb területén. A telkek megvásárlásával a vállalat több mint 120 ezer négyzetméternyi bruttó bérbeadható területtel rendelkező budapesti irodafejlesztését készíti elő.

A júniusban több tulajdonostól megvásárolt telkek Budapest XIII. kerületében, a Váci út, a Róbert Károly Körút és az Árboc utca által határolt területen találhatóak. Elhelyezkedésüknek köszönhetően a terület kiváló lehetőséget nyújt az irodafejlesztésre, hiszen a város egyik legfrekventáltabb részén fekszik, amely számos közlekedési eszközzel megközelíthető. 
 
A HB Reavis a terület központi elhelyezkedését és kitűnő közlekedési lehetőségeit kihasználva, – az igényes európai bérlők valamennyi követelményét figyelembe vevő – korszerű és rugalmas irodai környezetet kíván létrehozni. A vállalat továbbá kiemelt figyelmet fordít a városkép szépítését szolgáló közösségi terek, zöld területek és szolgáltató létesítmények kialakítására. 
 
„Tavaly átadott irodaházunk, a Váci Corner Offices sikere bizonyíték arra, hogy a bérlők a minőségi, modern és környezettudatos irodák mellett teszik le voksukat Budapesten. A most elindításra kerülő, a maga nemében egyedülálló projektünk az elkövetkező évek egyik meghatározó budapesti ingatlanfejlesztése lesz, amellyel egy új korszakot nyitunk mind a nagyléptékű kereskedelmi ingatlanfejlesztések, mind a munkahelyi dizájn terén. A kiváló minőségű irodák mellett éttermek, kávézók, üzletek és kommunális terek növelik majd ügyfeleink számára a fejlesztés vonzerejét” – mondta Radnóty Zoltán, a HB Reavis magyarországi ügyvezetője.