Megújulnak a Guardian budapesti irodaépületei

A londoni központú, de főként a kelet-közép európai piacra koncentráló ingatlan- és pénzügyi befektetési társaság, a Guardian Managers úgy döntött, megújítja három budapesti irodaingatlanát.

A több fázisban megvalósuló, esztétikai és műszaki felújítást, fejlesztést is magában foglaló portfolió-frissítésnek köszönhetően a Panoráma Ház, a Margit Ház és a BFI Ház irodaépületei a jelenlegi és jövőbeni bérlőknek még kényelmesebb és kellemesebb munkakörnyezetet nyújtanak majd. A tulajdonos számára kiemelten fontos, hogy portfolióját minőségi szinten tartsa, azok maximálisan kiszolgálják a piaci igényeket, hiszen a megalapozott befektetői hozzáállás megkívánja, hogy szolgáltatási színvonala hosszú távon megbízható legyen.

A három épület mindegyike kiváló lokációban található: a Panoráma Ház a Váci úton (XIII. kerület), a BFI Ház a Fehérvári úton (XI. kerület), a díjnyertes építészek által tervezett Margit Ház pedig a Margit hídtól nem messze, a Tölgyfa utcában (II. kerület) található. Mindegyik épület metró- és / vagy villamos kapcsolattal rendelkezik, továbbá kiemelten jó infrastrukturális ellátottságúak: éttermek, kávézók, bevásárlóközpontok, bankok, szórakozási és sportlehetőségek, benzinkút, posta, piac, stb. Mindhárom épületben mélygarázs biztosítja a kényelmes parkolást.

Az épületek a rugalmas terület- illetve szintfelosztásoknak köszönhetően kisebb (akár 21 m2), vagy akár nagyobb (ezres) területigényű bérlők számára is ideális megoldást jelentenek.

Mindhárom épület bérbeadását az Eston International csapata végzi. A tanácsadó cég különösen örül a tulajdonos döntésének. Az Eston iroda-bérbeadási vezetője Pintér Dániel elmondta: „Tapasztalataink alapján a bérlők a jelenlegi piacon a megfelelő lokáción és a kedvező díj-szinten kívül elsősorban a minőségi műszaki kialakítást és felszereltséget veszik figyelembe. A hazai ingatlanpiacon bekövetkezett minőségi változások jobbnál jobb termékeket hoztak, egy tíz éve átadott irodaház nehezen veszi fel a versenyt. Ezért elengedhetetlen, hogy ha nem is évente, de időről időre a tulajdonos fejlessze, szépítse, további szolgáltatási és műszaki előnyöket valósítson meg irodaépületeiben, irodatereiben. Erre legkésőbb az átadást követő tízedik évben sort kell keríteni.”