Megint Európa-bajnok lett a Goodman

A PropertyEU brit szaklap sorozatban az ötödik évben választotta Európa legjobb ipari ingatlanfejlesztőjévé a Magyarországon több fejlesztéssel jelen lévő Goodman nagyvállalatot.

 Amióta 2011-ben első alkalommal elnyerte a címet, a saját tulajdonú ipari és logisztikai ingatlanok fejlesztése terén vezető globális cégcsoport több mint 4 millió négyzetméternyi logisztikai és üzleti létesítményt épített Európában. A 132 projekt összesített beruházási értéke megközelíti a 3 milliárd eurót. Magyarországon az egyik gyáli, valamint az üllői logisztikai központ fejlesztése fűződik a nevéhez. 

A PropertyEU minden évben az előző három év során befejezett projektek alapján állítja fel a rangsorát. Indoklása szerint a minőséget, a megbízhatóságot és a hosszú távú ingatlantulajdont középpontba állítva a Goodman sokat tett azért, hogy a világ legnagyobbjai közé tartozó márkák, mint az Amazon, a Zalando, a Kuehne Nagel és a BMW visszatérő megrendelőivé váljanak. Ezek a partneri együttműködések több esetben Európán túlra, Ausztráliára, Kínára és Új-Zélandra is kiterjednek.