Meghatározó új megbízásokat kapott a DTZ

Újabb irodaházakkal bővült a DTZ portfóliója, ők végzik ezentúl a belvárosi Central Udvar irodaház és a Váci úti Capital Square bérbeadását, közös kizárólagos megbízás keretében.

A Centrál Udvar irodaházban, amit korábban OTC-ként és a PWC székházaként ismerhettünk, akár ötezer négyzetméternyi egybefüggő, belvárosi, minőségi irodaterületet is lehet bérelni. Wesselényi utcai elhelyezkedése és az őt körülvevő szolgáltatások vagy a tömegközlekedési lehetőségek miatt találhatják majd előnyösnek az irodát kereső cégek. Különlegessége az éplület belső kertje és az álpadlóval és 4 csöves fan-coillal szerelt irodák rugalmas, nyitott és cellás elrendezést egyaránt támogató alaprajzi adottsága is.

 

Szintén DTZ megbízás lett az utóbbi években is folyamatosan fejlődő Váci úton levő Capital Square irodaház, amely átlag feletti műszaki tartalommal és olyan üzemeltetési megoldásokkal vonzza a bérlőket, amelyek a DTZ közlése szerint alapvetően befolyásolják az felhasználók közérzetét. Kivételes mértékű bérbeadottsága vélhetően a metró közelségének is köszönhető.

 

Budai Dóra, DTZA portfolió bővülésén túl a DTZ irodabérbeadási csapata örömmel jelenti be, hogy legifjabb tagja, Budai Dóra, szakmai fejlődésének újabb szakaszába lépett.  Dóra két éve csatlakozott junior tanácsadóként a DTZ-hez. Adminisztratív feladatok mellett már több nagyszabású projektben is részt vett. Az elmúlt két évben megszerzett tapasztalat és tudás feljogosítja őt, hogy a továbbiakban a junior státuszból kilépve, irodaügynökségi tanácsadóként folytassa munkáját a négytagú iroda ügynökségi csapatban.

 

 

„Nagy örömmel tölt el, hogy folyamatos szakmai fejlődésünket, más piaci szereplők és közülük is elsősorban ügyfeleink visszaigazolják további bizalom formájában. A DTZ jövőjén túl a piaci tendenciák megítélésében is optimista vagyok. Ennek számos oka van, de talán a legfontosabbak között említeném a 2013-ben létrejött tranzakció rekord közeli volumenét (400 000 négyzetméter) és az aktív 2014-es tavaszi időszakot, az új bérbadások növekvő mértékét és a piacra lépő cégek növekvő számát. Bízom benne, hogy ezek a tények az ország versenyképességét is reprezentálják, mely záloga a pozitív tendenciák fenntarthatóságának. Én személy szerint további javulást várok, mely végső soron a fejlesztői és nem utolsó sorban a befektetetői aktivitást is visszahozhatja” – összegezte véleményét Simonyi Balázs, a irodai részleg vezetője.