Magyarországon a CBRE a “Legjobb kutató” díját nyerte el

2012-ben a CBRE lett a világ legjobb ingatlan-tanácsadója a 2012-es Euromoney olvasói felmérése szerint; ez az ötödik alkalom, hogy a CBRE megnyerte a rangos nemzetközi kitüntetést.

Az Euromoney, a világ egyik vezető pénzügyi magazinja minden évben felkéri olvasóit, – vállalati és pénzügyi döntéshozókat a világ 160 országából – hogy nevezzék meg az ingatlanpiac legjobb tanácsadóit, fejlesztőit és pénzügyi intézményeit, globális, régiós és országszinten egyaránt. A legjobb globális ingatlan-tanácsadó címe mellett a CBRE 65 díjat szerzett az értékbecslési, irodapiaci ügynökségi és kutatási kategóriákban. Magyarországon a CBRE a “Legjobb kutató” díját kapta meg.

 

„A díjak az ügyfeleink bizalmát és elismerését jelzik.” – nyilatkozta Brett White, a CBRE vezérigazgatója, aki szerint „a számos globális és régiós elismerés a következetes és minőségi munkánkat, az ügyfelek iránti elkötelezettséget és azt a képességünket igazolja, hogy kiváló eredményeket nyújtunk ügyfeleinknek fellendülés és visszaesés idején egyaránt.