Magyar szoftverfejlesztő költözött az IP West irodaházba

Magyar szoftverfejlesztő költözik az IP West irodaházba. A DTZ ingatlan tanácsadó új bérlővel bővítette az IP West irodaház ügyfeleinek körét, a szoftverfejlesztő vállalat több mint 2.200 négyzetméterre írt alá bérleti szerződést a 32.000 négyzetméteres komplexumban.

A szervezet dél-budai központjához közeli irodaházat keresett a cégcsoport egy részének áthelyezésére. Az irodaház magas műszaki színvonala és a cég számára optimális elhelyezkedése mellett mind a tulajdonos CA Immo, mind a fejlesztő és üzemeltető AIG Lincoln rugalmas és hatékony hozzáállása, úgy a bérleti feltételek, mint az irodakialakítás vonatkozásában, nagyban hozzájárult a szerződéses tárgyalások gyors és sikeres lezárásához.

„ Öröm volt egy ilyen professzionális és hatékony bérleti tárgyalási folyamatban részt venni. Ezzel a tranzakcióval az IP West irodaház bérbeadottsági szintje elérte a 83 százalékot, ami meghaladja a budapesti bérirodaházak, de még a Dél-Budai alpiac magasnak számító telítettségi arányát is. Célunk, hogy a közeljövőben több kisebb, már folyamatban lévő ügyletet is lezárjunk az IP Westben.„– mondta P.Kovács Anikó, a DTZ ingatlan-tanácsadója.