Lakberendezési cég a Krisztina Palace Irodaházban

A Flairspring bútorkereskedelmi és lakberendezési cég 443 m2 kiskereskedelmi illetve irodaterületre írt alá bérleti szerződést a Krisztina Palace Irodaházban. A Flairspring Szabadság-téren nyílt első üzlete után ez a második kiskereskedelmi egységük – tájékoztatott az OGH Hírügynökséget Ecsődi Miklós, a tranzakcióban az ügyfelet bemutató Colliers International irodabérbeadási tanácsadója.

A Flairspring márka Magyarországon új bútorpiaci szereplőként két világmárka kizárólagos importőre. Az egyik közülük, a 85 éves múltra visszatekintő, több szintre dönthető komfort foteleiről ismert La-Z-Boy. A másik világmárka a 36 éves családi vállalkozás, az Uttermost, mely hírnevét a világ egyik legszélesebb lakberendezési kiegészítő kínálatával alapozta meg. 

 

A Krisztina Palace kizárólagos bérbeadó ügynöksége a Cushman & Wakefield. Az Union Investment tulajdonában lévő irodaház a budai hegyek lábánál, a Nagyenyed utcában helyezkedik el, mely tökéletes lokáció egy ilyen magas színvonalú márkákat képviselő üzletnek. – fűzte hozzá Czepek Júlia, a Cushman & Wakefield üzletkötője.