Jones Lang LaSalle az évtized vállalata

A Jones Lang LaSalle-t választották 2003-2013 között az évtized vállalatának (Company of the Decade 2003 – 2013 ) a CEE Insight Forum és a Financial Times által közösen szervezett 10. CEE Real Estate Quailty Awards díjátadón. Ezt a kitüntetést annak a cégnek ítélték, amely az elmúlt 10 év folyamán a legnagyobb hatással volt a közép-kelet európai régió ingatlanpiacaira.

A Jones Lang LaSalle ezen kívül még két kategóriában nyert díjat a cég 2012-es regionális teljesítményét véve alapul. Idén már harmadik alkalommal választották az év regionális tőkepiaci tanácsadójának (Agent of the Year in CEE for Capital Markets), valamint elnyerte az év irodabérbeadási ügynökségének járó díjat is (Office Agent of the Year).

 

Richard Batten, a Jones Lang LaSalle EMEA vezetőségi bizottságának tagja, a következőket nyilatkozta a díjjal kapcsolatban: „Nagyon megtisztelő számunkra, hogy mi nyertük az évtized vállalatának járó kitüntetést, hiszen ez a díj az ügyfeleink és a szakma regionális szintű elismerését tükrözi. Nagy öröm számunkra, hogy ennyi év munkáját alapul véve a mi cégünkre esett a választás, főként, mivel a díjra nevezett vállalatok között fejlesztők és befektetők is számításba jöttek. Az immár harmadik egymást követő évben elnyert tőkepiaci tanácsadó díj és az év irodabérbeadási ügynöksége díj a régióban nyújtott kiváló minőségű szolgáltatásaink és a kereskedelmi ingatlanpiacon szerzett széleskörű tapasztalatunk elismerése.”

 

A tőkepiaci tanácsadónak és az irodabérbeadási ügynökségnek járó díjat egy független bírákból álló zsűri döntése alapján osztották ki. A zsűri tagjai a régióban aktív fejlesztők, bérbeadók, befektetők és tanácsadó vállalatok képviselői voltak. Az évtized vállalatát a díjátadó gálán választották meg az összes résztvevő szavazata alapján. A neves varsói díjátadó 10. évfordulójának rendezvényén több, mint 600 ingatlanpiaci szereplő vett részt. A szavazást egy független tanácsadó, a Deloitte felügyelte.

 

A CEE Real Estate Quality Awards a régió legrangosabb ingatlanpiaci eseménye. A CEEQA célja, hogy felismerje és népszerűsítse a régió kiváló teljesítményét a nemzetközi kereskedelmi ingatlanpiac befektetői környezetében. A Jones Lang LaSalle a rangos és széleskörűen elismert rendezvényen már a kezdetektől fogva részt vesz.