Hosszabbított a Salzgitter

Részletes piaci elemzés után a német Salzgitter Mannesmann Handel GmbH tulajdonában lévő Salzgitter Mannesmann Acélkereskedelmi Kft. újratárgyalta szerződését a budapesti CBC Irodaépülettel. „A Salzgitter által kért szükséges változtatásokat a CBC készséggel végrehajtotta, így semmi akadálya nem volt annak, hogy a szerződés meghosszabbításra kerülhessen.” – tájékoztatta az OGH Hírügynökséget Mazsaroff Kata, a Colliers International iroda bérbeadási üzletágának igazgatója, aki a bérlőt képviselte a tárgyalások során.

Az új megállapodás szerint a Salzgitter Mannesmann 485 négyzetméter irodaterületet foglal el. A Central Business Center Iroda Park az osztrák IMMOFINANZ Group tulajdonában lévő első osztályú, csúcstechnológiával felszerelt irodaépületek együttese, többek közt pénzügyi szervezeteknek, telekommunikációs vállalatoknak és tanácsadó cégeknek ad otthont. A CBC a II. kerültben a Margit körút, a Batthyány tér és a Csalogány utca által körbevett területen helyezkedik el.

 

A Salzgitter egyedülállóan a hazai és globális piacot is képes kiszolgálni. Nemzetközi hálózatuk erőssége kulcsfontosságú abban, hogy megkönnyítse változó komplexitású üzletkötéseiket, a gyakorlott logisztikai csapat széles szolgáltatási spektrumát az üzlet minden területen hasznosítják.