Hosszabbít a Kühne & Nagel a Europolis Park Budapest M1-ben

A Kühne & Nagel Kft. további évekre meghosszabbította 17.500 négyzetméteres logisztikai-és irodabérleti szerződését a CA Immo tulajdonában lévő Europolis Park Budapest M1 logisztikai központban.

A világ egyik legnagyobb, nemzetközi szállítmányozással foglalkozó vállalatának évek óta Pátyon, az Europolis Park Budapest M1-ben van a magyarországi központja. Itt közel 17.500 négyzetméter területen található a Kühne&Nagel logisztikai- és irodai egysége, amelynek bérleti szerződését a közelmúltban hosszabbították meg.

„Örülünk, hogy a Kühne&Nagel továbbra is minket választott. Az Europolis Park BUDAPEST M1 kiváló megközelíthetőségén túl magas technikai paraméterekkel rendelkezik, és ezt a bérlőink is értékelik.” – mondta Takács Judit, a CA Immo asset managare.

„A Kühne&Nagel magyarországi központjának olyan költséghatékony logisztikai- és irodabérleti megoldásra van szüksége, amelynek elhelyezkedése, műszaki tartalma és szolgáltatásai megfelelnek cégünk elvárásainak. A logisztikai központ kialakításának és elhelyezkedésének köszönhetően továbbra is az optimális helyszín számunkra Magyarországon.” – tette hozzá Élő Elemér ügyvezető.

A 69.000 négyzetméteres Europolis Park BUDAPEST M1 kiadható területeinek jelenleg 74,5 százaléka már bérlőre talált.