Hajóstársaság a RiverPark Irodákban

A világ egyik legnagyobb hajóstársaságának magyarországi képviselete 410 m2-es irodaterületre írt alá bérleti szerződést a GVA Robertson által képviselt RiverPark Irodákban.

„Mivel a cég profiljában a víz meghatározó szerepű, ezért a Dunához közeli irodát kerestünk.  A RiverPark már az első pillanatban megnyerte tetszésünket. A bemutatott irodaterület teljes mértékben megfelel az igényeinknek, a csodálatos dunai panoráma pedig, biztos vagyok benne, hogy jó hatással lesz munkatársainkra. Az irodaház rugalmasságát tükrözi, hogy nagyon rövid időn belül, már április 15-én, be tudunk költözni új irodánkba.” mondta el a cég ügyvezető igazgatója.

Az épület tulajdonosa, az IVG ingatlanfejlesztéseinél nagy hangsúlyt fektet a XXI. század elvárásainak, a legújabb trendeknek megfelelő építészeti és műszaki kialakításokra, természetesen figyelemmel tartva a bérlők elvárásait. A Duna-parton található RiverPark két épületből álló „A” kategóriás irodaház komplexum. A Közraktár utca 30. szám alatt korábban MOL székházként ismert K30 épület a műemlékvédelmi előírásoknak megfelelő felújítását követően első osztályú irodatereket nyújt; a Közraktár utca 32. szám alatt pedig egy modern, új építésű épületrész áll rendelkezésre 3 szintes mélygarázzsal. A csodálatos panoráma, az exkluzív belső kert, a tetőteraszok és az igényes műszaki megoldások magas színvonalú irodai környezetet és munkakörülményeket kínálnak az itt dolgozók számára.