Gyógyszeralapanyag-gyártó költözik a Corvin Sétányra

A Biotest (németországi gyógyszergyártó cég) leányvállalataként évek óta sikeresen működő Plazmaszolgálat Kft. második plazmaferezis állomását nyitja meg Budapesten. „A bérleti megállapodás keretében 752 négyzetméter irodahelyiséget foglalhat el a bérlő 2013 októberétől a Corvin Towers-ben” – tudta meg az OGH Hírügynökség Ecsődi Miklóstól, a bérlőképviseletet ellátó Colliers International vezető tanácsadójától.

A donorok által adott plazmából, annak feldolgozását követően, többek között vérzékeny, immunhiányos, égési sérült, szervátültetett, szeptikus és autoimmun betegek kezelésére szolgáló gyógyszerek készülnek. A helyszín kiválasztásában fontos szempont volt a kitűnő lokáció mellett a magas szintű műszaki színvonal, melyet a Corvin Towers képvisel. A vállalat Corvin Sétányra való költözésével a Corvin Towers bérbeadottsága elérte a 94 %-ot.

 

A Corvin Panoráma Tower a Corvin Sétány kapuja, amely különleges panorámát nyújt a budai hegyekre. Az épület a Budapest belvárosának ütőerét képviselő Nagykörútról is jól látható, elhelyezkedése és a tömegközlekedési adottságok kiváló megközelíthetőséget biztosítanak a Plazmaszolgálat donorjai számára. A Corvin Sétány célja, hogy újjáélessze a Budapest szívében található Józsefváros építészeti, szociális, gazdasági és kulturális életét egy összességében 22 hektáros, komplex területfejlesztés által.