Előléptetések a cseh és lengyel Prologis-nál

Négy szakember kapott új kinevezést a cseh és lengyel Prologis-nál.

Martin Polac

Martin Polák Csehországban és Szlovákiában szenior alelnöki pozícióban képviseli a vállalatot mostantól. A szakember 2008-ban csatlakozott a Prologis csapatához, azóta felelőse a bérbeadási, fejlesztési, projektmenedzsment és pénzügyi tranzakcióknak. Martin korábban az IPEC csoportnál dolgozott, a logisztikai és ipari létesítmények felelőseként. Diplomáját a pozsonyi Szlovák Műegyetemen szerezte Közgazdasági és Építőipari Menedzsment szakon.

 

 

 

Michal VrbaMichal Vrba új, csehországi és szlovákiai projektmenedzsment igazgatói pozíciójában a földkészletek fejlesztéséért, valamint az összes új fejlesztés, köztük a Prologis ügyfeleinek igényeire szabott (BTS) megoldások átadásáért lesz felelős. Michal diplomáját a csehországi Műegyetemen szerezte Prágában, Üzleti és Építőmérnöki szakon.

 

Renata Michalczík

Renata Michalczyk az új lengyelországi üzemeltetési vezető. Renata tapasztalt létesítménymenedzser, aki 2010 óta dolgozik a Prologis-nál, korábban több mint öt évig dolgozott az AIG/Lincoln-nál, ahol a sziléziai és varsó-környéki raktárlétesítményekért felelt. Diplomáját a Varsói Természettudományi Egyetem közgazdasági, valamint a Varsói Közgazdasági Iskola menedzsment és marketing szakán szerezte, továbbá rendelkezik egy létesítménymenedzsment képesítéssel az Ökológiai és Menedzsment Egyetemről.

 

Michal PtaszynskiMichał Ptaszyński az új föld és fejlesztés részleg igazgatója lesz, amelyet Ewa Zawadzka alelnök vezet. Új pozíciójában a földvásárlásokért, új befektetésekért és az új projektek forrásainak kezeléséért lesz felelős. Michał 2011 óta dolgozik a Prologis-nál, korábban a Pomerania Development Agency-nél és a Torus létesítményfejlesztő vállalatnál dolgozott menedzseri pozíciókban. Diplomáját az Olsztyn-i Agrártudományi és Műegyetem Geodéziai és Ingatlanfelmérő szakán szerezte továbbá képesített létesítménymenedzser és CCIM (Certified Commercial Investment Member) minősített kereskedelmi befektetői címmel is rendelkezik.

 

„Az előléptetés természetes része a vállalat és a csapat fejlődési folyamatának” – mondta Ben Bannatyne a Prologis régiós ügyvezető igazgatója. „Büszkék vagyunk elkötelezett és képzett alkalmazottainkra, akik szakértelmüket és tapasztalatukat ügyfeleink érdekében kamatoztatják”.

 

A Prologis a régió öt országában – Lengyelország, Csehország, Magyarország, Szlovákia és Románia – 3,7 millió négyzetméter területű portfóliójával és négyezerhétszáz ügyfelével, Közép- és Kelet-Európa vezető disztribúciós-létesítmény üzemeltető vállalata.