Elektronikai nagykereskedés költözött az inNove Business Parkba

A Cushman & Wakefield (C&W) nemzetközi ingatlantanácsadó képviselte a bérbeadó inNove Business Park Kft.-t az X-System elektronikai nagykereskedővel 822 m2 raktárra és 50 m2 irodára kötött bérleti szerződésben a budapesti inNove Business Parkban.

Az X-System már elfoglalta új területét, amelyben 3 korábbi raktárbázist vontak össze, és a vidéki raktárlétesítményeik mellett az új épület a továbbiakban a cég budapesti központi raktáraként funkcionál.

Tarró Emília a C&W Ipari üzletágának vezetője elmondta: “Örülünk, hogy az X-System az inNove Business Parkot választotta központi raktárának. Bízunk benne, hogy az elhelyezkedés és a park által nyújtott lehetőségek hosszú távon kiszolgálják majd az X-System ingatlanigényét a fővárosban.”
    
Palatin András az X-System képviseletében hozzáfűzte: “Döntésünkben nagyon fontos szerepet játszott a park földrajzi elhelyezkedése. Az inNove Business Park közel van a belvároshoz és könnyen megközelíthető az M5-ös autópályáról.”

Rostási Orsolya az inNove Business Park képviseletében az alábbiakat mondta: “Nagyon örülünk, hogy az X-Systemet új bérlőként köszönthetjük a parkban. Ezzel a tranzakcióval az ‘A’ épület majdnem teljesen megtelt és a ‘B’ épület szabad területei iránt is nagy az érdeklődés.”

A 19,000 négyzetméteres inNove Business Park Budapest 9. kerületében helyezkedik el közel a belvároshoz, a főváros főbb kerületeihez, az M0 autópályához és a reptérhez.