Cushman & Wakefield irodahosszabbításai

A Cushman & Wakefield (C&W), a világ legnagyobb magántulajdonban lévő ingatlantanácsadó vállalata a közelmúltban két jelentős méretű irodabérlet hosszabbítási tranzakciót zárt Budapesten, közel 18,000 négyzetméteren.

A C&W egy jelentős amerikai bank képviseletében hozzávetőlegesen 10,000 négyzetméterre tárgyalt bérleti szerződés hosszabbítást, az S IMMO tulajdonában lévő River Estates irodaházban, mely a gyorsan fejlődő Váci úti irodafolyosón található.

 

A másik C&W által képviselt jelentős irodabérlő a világ egyik legnagyobb mobil szolgáltatója, amely szintén 8,200 négyzetméteren újította meg szerződését az Orco Endurance Fund tulajdonában lévő Arena Corner irodaházban.

 

A vállalat közelmúltbéli sikereivel kapcsolatban Pados Gergely Partner, a C&W budapesti irodájának irodabérbeadási vezetője elmondta: “A piac feltérképezése után és több alternatíva számbavétele után sikerült mindkét ügyfelünk számára hosszú távú bérleti szerződést tárgyalnunk két sikeres budapesti irodaépületben. Ezen két tranzakció a legnagyobbak közé tartozik, melyek 2012 során Budapesten köttettek és nemcsak a bérlők piacba vetett hitét bizonyítják, hanem az említett két bérlő Magyarország iránti hosszú távú elkötelezettségét is egyben. ”

 

A közel 20,000 négyzetméter bérbeadható területtel rendelkező River Estates irodaház 197-ben épült és Budapest jelenleg egyik legfontosabb üzleti negyedében, a Váci úti folyosón helyezkedik el. Az épület mind autóval, mind tömegközlekedéssel (M3) könnyen megközelíthető.

 

A kb. 24,200 négyzetméteres Arena Corner irodaház a város sport és üzleti központjában található a nemrégiben fejlesztett Budapest Sportaréna és a Puskás Stadion közvetlen szomszédságában. Az Arena Corner irodaház jó tömegközlekedéssel rendelkezik, mind a Hungária körút, mind a Kerepesi út felől könnyen megközelíthető.

 

A C&W az Arena Corner irodaház közös kizárólagos bérbeadó ügynöksége.