Csörgő Anita a CBRE új retail vezetője

A világ vezető ingatlan-tanácsadójának budapesti irodájához 2012. novemberétől csatlakozott Csörgő Anita, mint az új kiskereskedelmi részleg vezetője. Anita az elmúlt 15 évben a budapesti kereskedelmi ingatlanpiac egyik meghatározó szakértője volt, nevéhez fűződik az Andrássy úti üzlethelyiségek jelentős részének bérbeadása. A CBRE célja, hogy a kiskereskedelmi ingatlanok piacán is vezető ingatlan-tanácsadóvá váljon.

A magyarországi kiskereskedelmi ingatlanpiac egyik legnevesebb szakértője 15 éve dolgozik Budapesten, 12 évig vezetette az általa alapított kiskereskedelmi részleget a Colliers International-nál. Csörgő Anita korábban az Egyesült Államokban élt, ahol hosszú ideig New York egyik vezető lakóingatlan-forgalmazó cégénél, a Corcoran csoportnál dolgozott, mint projekt menedzser. A budapesti ingatlanpiacon – többek között – a belvárosi ingatlanok bérbeadása volt a fő területe, olyan ügyfelekkel dolgozott együtt, mint a Gucci, a Salamander, beeLine, Apple, Starbucks, H&M. 2012-ben Anita nevéhez fűződik a Moncler, a Hublot és the North Face új Andrássy úti szalonjának megnyitása.

 

„A CBRE nemzetközi stratégiáját követve – a közép-kelet-európai régiós terveknek megfelelően – a jövőben Magyarországon is fokozott figyelemmel fordulunk a kiskereskedelmi piac irányába. Célunk, hogy a kiskereskedelmi ingatlanok piacán is vezető ingatlan-tanácsadóvá váljunkMagyarországon, ez Anita tapasztalatával és szakértelművel egyértelműen elérhető.” – nyilatkozta a Konthur Adrienne, a CBRE budapesti ügyvezető igazgatója.

 

„Nagyon örülök, hogy a CBRE csapatában dolgozhatok, és bízom benne, hogy a cég nemzetközi támogatásával régiós előnyre is szert tehetünk. Az elmúlt években az amerikai, brit és német retail piacokon a CBRE hihetetlen sikereket ért el, mi itt Magyarországon mindent megteszünk, hogy a kiskereskedelmi ingatlanpiacon is jelentősen előre lépjünk.” – tette hozzá Csörgő Anita.