CBRE- diadal a Fortune és a Lipsey listáján

2013-ben ismét – a harmadik egymást követő évben – a CBRE bizonyult a legjobb kereskedelmi ingatlanszolgáltató vállalatnak a Fortune legmegbecsültebb cégeinek listáján. A Lipsey Company pedig a 12. alkalommal választotta a legjobb kereskedelmi ingatlan-márkának a CBRE-t.

A Fortune legmegbecsültebb cégeinek listája az egyik legfontosabb fokmérője a cégek elismertségének. A CBRE különösen jól teljesített a szolgáltatások minősége, az innováció, a globális versenyképesség és a társadalmi felelősségvállalás területén az ingatlanszektor vállalatai között. A Fortune idén 30 ország 687 vállalatát vizsgálta, és minden iparágból a cégek fele jutott be a legmegbecsültebb vállalatok listájára.

 

A Lipsey kutatása a kereskedelmi ingatlanszolgáltatókat rangsorolta iparági szakértők bevonásával. A 2013-as kutatásban több mint 100 ezer amerikai és nemzetközi szakértő vett részt, köztük ingatlan-tulajdonosok, befektetők, bérbeadók, bérlők, ügynökök és ingatlan-üzemeltetők. A kereskedelmi ingatlanpiacon működő, képzésre és szakértői fejlesztésre specializálódott Lipsey felmérésében a CBRE eddig minden évben az első helyen végzett.

 

 

„A CBRE pozíciója a Fortune és a Lipsey listáján évről-évre azt a bizalmat tükrözi, amit ügyfeleink tanúsítanak cégünk iránt szolgáltatásainkért és innovatív megoldásainkért.” – nyilatkozta az elismerések kapcsán Robert Sulentic, a CBRE elnök-vezérigazgatója.