CBRE: Három megbízást nyert a Volksbank Real Estate AG-től

A CE LAND Holding, mint az osztrák Volksbank Real Estate AG kizárólagos képviselője a CBRE-t bízta meg a Duna Office Center, a Dexagon Irodaház és a B52 Irodaház exkluzív bérbeadó ügynökségi feladataival.

A CE LAND által vagyonkezelt három jelentős irodaépületnek bérbeadó ügynöksége kizárólagos megbízás keretében 2012 októberétől a CBRE lett. Az épületek Budapest meghatározó alpiacainak modern ingatlanjai: a Duna Office Center a Váci úton, a Dexagon a Fehérvári úton, a B52 a Kálvin tér közelében található.

 

A magyar tulajdonú CE LAND cégcsoport sokrétű hazai, regionális és multinacionális ingatlan-szakmai tapasztalatának köszönhetően képes magas szinten tartani ingatlanpiaci szolgáltatásait. „Portfoliónk három épülete most a CBRE szakértőinek segítségével tölthet be meghatározó szerepet a budapesti irodapiacon. Hiszem, hogy együttműködésünk jelentős sikereket hoz a jövőben.” – mondta Széll Csaba, a CE LAND cégcsoport ügyvezető igazgatója.

 

„Mindhárom épület a bérelhető területek széles skálájával és versenyképes bérleti feltételeivel méltán számíthat a bérlők érdeklődésére, ráadásul remek megközelítésük révén mind a dolgozóknak, mind az üzleti partnereknek elsőrangú választás.” – nyilatkozta a megbízás kapcsán Konthur Adrienne, a CBRE magyarországi ügyvezető igazgatója.