Bérleti szerződést hosszabbított és bővült az Auchan Üllőn

Első lépésként 2009 év elején az Auchan Magyarország Kft. egy tender keretében keresett logisztikai raktárt a már meglévő üllői raktárbázisán felül és a tender eredményeképpen 2009 szeptemberében költözött be az üllői Viktória Park Logisztikai központba, közel 20 000 m2 raktár területre.

Ezzel a bérleti tranzakcióval az üllői ipari parkon belül közel 55 000 m2 raktár területtel rendelkezett összesen. 2009 őszén – a válság kellős közepén – ez az új bérleti tranzakció volt a legnagyobb méretű bérleti ügylet a budapesti és az agglomeráció vonatkozásában.

 

A sikertörténet folytatásaként 2012 nyár végén a még érvényben lévő bérleti szerződését meghosszabbította és további közel 15 000 m2-rel bővítette a bérelt raktár területét, mellyel a Viktória Park Logisztikai Központ épületében az Auchan által bérelt összes terület már eléri a 35 000 m2-t, míg az ipari parkon belül pedig már közel 70 000 m2-en folytat raktározási tevékenységet.

 

Boncsér Péter az Auchan áruellátási és logisztikai igazgatója kiemelte, hogy az Auchannal létesített partneri kapcsolat alapvető feltétele a versenyképes bérleti díjon kívül a megbízható és korrekt együttműködés és a bérlői igények maximális figyelembe vétele. Ezen feltételek biztosítják a meghosszabbított üzleti kapcsolat további folytatását a jövőben.

 

Csoma András a Raiffeisen Ingatlan Vagyonkezelő Kft. képviseletében elmondta, hogy a tulajdonosok örömmel fogadták az Auchan bővülési terveit és a megkötött megállapodást, így az új tranzakciónak köszönhetően az épület jelentős része már bérbeadásra került.

 

Az ingatlan bérbeadását kizárólagosan képviselő ügynökség a Colliers International, aki már az első tranzakció létrejöttében is közreműködött és a jelenlegi hosszabbítás és bővülés során is tanácsadóként segítette a bérbeadó munkáját.