Bérbeadás a ConvergenCE által kezelt City Point 9-ben

A City Point 9 Városi Logisztikai Parkot választotta a 100%-ban magyar tulajdonú Z+D ital és élelmiszer nagykereskedés közel 1.200 m2-es raktár és irodaterületének elhelyezésére. Itt találta meg az igényeinek leginkább megfelelő helyszínt és szolgáltatást.

Itt találta meg az igényeinek leginkább megfelelő helyszínt és szolgáltatást. A bérleti szerződés aláírását követően, március elején foglalta el az új bérlő a City Point 9 raktárközpont B épületében kialakított területét. A vállalat 1991-ben alakult, s mára a Dunántúl egyik legnagyobb ital és élelmiszer nagykereskedőjévé nőtte ki magát. A kezdetben 12 főt foglalkoztató cég napjainkra közel 430 fős nagyvállalattá bővült. 16 üzletet és 21 raktárat üzemeltetnek, hogy minél hatékonyabban ki tudják szolgálni vevőpartnereik igényeit.

 

A cég igazgatója kiemelte, hogy a számukra megfelelő raktár kiválasztása során a legfontosabb szempont az építmény színvonala és annak megközelíthetősége volt, mely elvárásoknak a City Point 9 tökéletesen megfelelt, így lényegében nem is volt vetélytársa a projektnek. Kiemelte továbbá a kimagasló szakmai felkészültséget a ConvergenCE részéről, mely nagyban hozzájárult gyors döntéshozatalukhoz.

 

A 23.000 m2-es raktárközpontban jelenleg 6.700 négyzetméternyi bérbeadható terület van. A City Point 9-et választotta már többek között a Sprinter Futárszolgálat, a Studio Moderna, a JTI, az Imperial Tobacco, a Power Source és az Equinoxe. Zeley Csaba, a ConverenCE képviselője kiemelte, hogy a City Point 9 Városi Logisztikai Központ 71 százalékos bérbeadottsági szinttel büszkélkedhet a nehéz gazdasági körülmények ellenére is. A ConvergenCE a komplexum fejlesztése mellett a vagyonkezelési (Asset Management) és ingatlankezelési (Property Management) feladatokat is sikeresen látja el, immáron öt esztendeje.