Az év egyik legnagyobb logisztikai bérleti szerződése

Az IMMOFINANZ Group szerződést írt alá a Törley Pezsgőpincészettel a Budapestről délre, Dunaharasztiban található DH Logistik raktárépület hosszú távú bérletéről. Az épületet így teljes mértékben a Törley fogja bérelni, és a 2013-as költözést követően 12 500 négyzetméternyi raktárhelyiséget, továbbá 760 négyzetméternyi iroda és kiszolgáló területet használ majd.

“Ez a közelmúltban létrejött bérleti szerződés ismételten bizonyítja magyarországi logisztikai portfóliónk sikerességét: a magyarországi logisztikai piac átlagos kihasználatlansági mutatója 21%, így kivételes esetnek számítanak az olyan, teljes egészében kiadott épületek, mint a tulajdonunkban lévő budapesti Pharma Park, vagy a Dunaharaszti Logisztikai Központ. Tisztában vagyunk azzal, hogy a logisztika többet jelent raktárépületeknél és tehergépjárműveknél, bérlőink pedig értékelik szakszerű és átfogó megközelítésünket” – mondta Eduard Zehetner, az IMMOFINANZ Group vezérigazgatója. “Örömünkre szolgál, hogy a Törley Pezsgőpincészet – egy szilárd alapokkal és háttérrel rendelkező, tekintélyes magyar vállalat – a Dunaharasztiban található raktárépületünket választotta, és a hosszú távú együttműködés mellett döntött” – tette hozzá Eduard Zehetner.

 

Az IMMOFINANZ Csoport magyarországi logisztikai portfóliója öt, összesen 64 millió euró értékű, 102 056 négyzetméternyi bérbe adható területtel rendelkező ingatlanból áll.