Az Orange Business Services továbbra is az Ablon Gateway Irodaházát választja

Az Orange Business Services jelenlegi bérleti szerződésének újratárgyalása mellett döntött az Ablon Gateway Irodaházában. “A piaci lehetőségek felmérését követően a francia telekommunikációs vállalat a maradást választotta köszönhetően a lokációnak, a kellemes irodai környezetnek, valamint a jó ár-érték aránynak.” – tájékoztatta az OGH Hírügynökséget Mazsaroff Kata, a Colliers International bérlőképviseleti vezetője.

A 2008-ban átadott Gateway Office Park épületkialakítási és üzemeltetési szem­pontcsoportokat értékelve egyaránt „nagyon jó” (Very Good) minősítést kapott. BREEAM In–Use minősítéssel a régióban néhány magyar projekt mellett csak lengyel, cseh és litván épületek rendelkeznek, de egyik épület sem kapott eddig még ilyen magas besorolást. „Az irodaházat az ABLON cégcsoport saját környezettudatos standardjai szerint építtette és üzemelteti, ezért is örömteli visszaigazolás a társaságnak, hogy a „VERY GOOD” minősítés megerősítette, jó úton járunk.” – fűzte hozzá Lovro Adrienn, az Ablon magyarországi igazgatója.

Ahogy Mazsaroff Kata, a Colliers International bérlőképviseleti vezetője tájékoztatta az OGH Hírügynökséget, a francia telekommunikációs vállalat, az Orange Business Services jelenleg 781 m2irodaterületet bérel az Ablon Gateway Irodaházában.